Untuk Hidup yang Lebih Sihat dan Berkualiti

Sacha Inchi

Sacha Inchi

Fhatiah (sms/whatsapp, 0129341458)

Recent Posts

Sacha Inchi Dlynd Gold buka booth di Pertandingan Mara Lasak anjuran Jabatan KDNKA.

Sacha Inchi Dlynd Gold buka booth di Pertandingan Mara Lasak anjuran Jabatan KDNKA.

28 Julai 2018 yang lepas kami berpeluang buka booth di Pertandingan Mara Lasak anjuran Jabatan KDNKA. Lokasinya di Kem Batalion 4 Pasukan Gerakan Am, Semenyih, Selangor. Polis merata-rata ok. Dah aktiviti polis kan, haha. Belum ramai yang tahu kebaikan minyak Sacha Inchi. Selain promosi di […]

Kulit buku lali yang gelap dan kasar semakin cerah dan lembut.

Ahad lepas masa borak dengan Ibu saja tanya, ok tak makan Sacha Inchi? Ibu kata ok. Kulit di bahagian buku lali yang gelap dan kasar pun dah makin elok. Haa… betul kan. Bila amalkan makan Sacha Inchi, insyaallah kondisi kulit akan bertambah baik. Siapa-siapa yang […]

Dlynd Gold Set Treatment

Dlynd Gold Set Treatment

sacha inchi based skincare

Dlynd Gold Set Treatment

Dlynd Incha Soap (Treatment)
Sacha Inchi Whitening Cream
Sacha Inchi Day Foundation

 

SENARAI HARGA

Dlynd Gold Set Normal

Dlynd Gold Set Normal

Dlynd Gold Set Normal Dlynd Incha Soap (Normal) Sacha Inchi Whitening Cream Sacha Inchi Day Foundation   SENARAI HARGA

Sacha Inchi Day Foundation

Sacha Inchi Day Foundation

Sacha Inchi Day Foundation 10gm Mengandungi SPF 15 yang bertindak melindungi kulit dari sinaran UV. Menghasilkan kulit yang cerah, gebu dan berseri. Boleh dijadikan sebagai alas bedak. Sesuai untuk semua jenis kulit.   SENARAI HARGA

Emosi lebih stabil selepas amalkan makan minyak Sacha Inchi

Emosi lebih stabil selepas amalkan makan minyak Sacha Inchi

Saya ingin kongsikan sedikit perbezaan sebelum dan selepas saya mengamalkan SACHA INCHI SEED OIL 500MG SOFTGEL. Pengambilan minyak sacha inchi boleh beri kesan kepada kawalan emosi. Ia membantu saya untuk jadi lebih tenang dan bersemangat.

sacha inchi softgel

Anak-anak tentulah dapat tempiasnya. Tidaklah selalu kena jerkah, haha. Lagipun bila mood Mamanya sentiasa bagus, insyaallah kelakuan anak-anak pun ikut sama bagus. Sebelum ini mood saya selalu swing, mudah sangat naik marah.

Bekerja dari rumah sambil mengasuh anak kecil memang boleh buat kita cepat naik angin. Kadang anak bukan buat salah besar pun, tapi sebab kita dah memang sedia stress… mulalah potpet-potpet marah dan bebel. Kemudian rasa bersalah, tak best perasaan bersalah pada anak ni.

Lepas amalkan Sacha Inchi Oil memang saya dapat rasa perubahannya. Jarang rasa nak marah-marah. Kalau sebelum ni bila anak tantrum rasa nak join sekali tapi sekarang tidak lagi, hahah. Ada kerja banyak pun rasa tenang je buat kerja.

Jadi siapa-siapa yang rasa selalu naik marah tak tentu pasal tu… boleh lah cuba minyak sacha inchi. Sacha Inchi Oil keluaran Dlynd Gold ni senang ditelan sebab dalam bentuk softgel. Nanti sendawa ada rasa ala-ala lepas makan kacang badam.

Ada kelulusan KKM dan ada sijil halal. Jadi tak perlu risau ya.

Meh klik sini untuk order: http://fhatiah.wasap.my

012-9341458 (Fhatiah)

Sacha Inchi Seed Oil (Minyak Sacha Inchi)

Sacha Inchi Seed Oil (Minyak Sacha Inchi)

Sacha Inchi Seed Oil (500 mg Softgel) Minyak Sacha Inchi kaya dengan omega-3, omega-6, dan omega-9. Ia juga mengandungi vitamin A dan E, menjadikannya sumber antioksidan yang bagus. Antara manfaat pengambilan minyak sacha inchi secara teratur adalah: Mengawal kolestrol Mengekalkan kesihatan mental Meningkatkan fungsi otak […]

Dlynd Incha Toner

Dlynd Incha Toner

Dlynd Incha Toner Menyegar wajah dan mengecilkan pori-pori. Menegang serta menganjalkan kulit wajah. Ekstrak Sacha Inchi Oil yang berasal dari Peru. Mengembalikan keremajaan pada wajah. Tanpa bahan kimia (100% semulajadi).   SENARAI HARGA

Anti-Acne Facial Soap (Treatment)

Anti-Acne Facial Soap (Treatment)

Dlynd Incha Soap: Anti-Acne Facial Soap (Treatment)

anti acne facial soap

  • Merawat jerawat dan mencantikkan kulit.
  • Menghilangkan parut jerawat.
  • Mengawal minyak berlebihan.
  • Menghaluskan kulit.
  • Mencerah dan menggebukan kulit wajah.
  • Menghilangkan tanda-tanda penuaan.
  • Menegangkan kulit wajah.
  • Mengatasi masalah kulit kusan dan tidak sekata.

 

SENARAI HARGA

Pearl Whitening Facial Soap (Normal)

Pearl Whitening Facial Soap (Normal)

Dlynd Incha Soap: Pearl Whitening Facial Soap (Normal)   Mencerah dan menggebukan kulit wajah tanpa pengelupasan. Menghaluskan kulit. Menghilangkan tanda-tanda penuaan. Menegangkan kulit wajah. Mengatasi masalah kulit kusam dan tidak sekata. SENARAI HARGA