Untuk Hidup yang Lebih Sihat dan Berkualiti

Emosi lebih stabil selepas amalkan makan minyak Sacha Inchi

Saya ingin kongsikan sedikit perbezaan sebelum dan selepas saya mengamalkan SACHA INCHI SEED OIL 500MG SOFTGEL. Pengambilan minyak sacha inchi boleh beri kesan kepada kawalan emosi. Ia membantu saya untuk jadi lebih tenang dan bersemangat.

sacha inchi softgel

Anak-anak tentulah dapat tempiasnya. Tidaklah selalu kena jerkah, haha. Lagipun bila mood Mamanya sentiasa bagus, insyaallah kelakuan anak-anak pun ikut sama bagus. Sebelum ini mood saya selalu swing, mudah sangat naik marah.

Bekerja dari rumah sambil mengasuh anak kecil memang boleh buat kita cepat naik angin. Kadang anak bukan buat salah besar pun, tapi sebab kita dah memang sedia stress… mulalah potpet-potpet marah dan bebel. Kemudian rasa bersalah, tak best perasaan bersalah pada anak ni.

Lepas amalkan Sacha Inchi Oil memang saya dapat rasa perubahannya. Jarang rasa nak marah-marah. Kalau sebelum ni bila anak tantrum rasa nak join sekali tapi sekarang tidak lagi, hahah. Ada kerja banyak pun rasa tenang je buat kerja.

Jadi siapa-siapa yang rasa selalu naik marah tak tentu pasal tu… boleh lah cuba minyak sacha inchi. Sacha Inchi Oil keluaran Dlynd Gold ni senang ditelan sebab dalam bentuk softgel. Nanti sendawa ada rasa ala-ala lepas makan kacang badam.

Ada kelulusan KKM dan ada sijil halal. Jadi tak perlu risau ya.

Meh klik sini untuk order: http://fhatiah.wasap.my

012-9341458 (Fhatiah)



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *