Untuk Hidup yang Lebih Sihat dan Berkualiti

Sacha Inchi Dlynd Gold buka booth di Pertandingan Mara Lasak anjuran Jabatan KDNKA.

28 Julai 2018 yang lepas kami berpeluang buka booth di Pertandingan Mara Lasak anjuran Jabatan KDNKA. Lokasinya di Kem Batalion 4 Pasukan Gerakan Am, Semenyih, Selangor.

sacha inchi dlynd gold di mara lasak

Polis merata-rata ok. Dah aktiviti polis kan, haha.

Belum ramai yang tahu kebaikan minyak Sacha Inchi. Selain promosi di internet, buka booth salah satu cara yang bagus untuk memperkenalkan Sacha Inchi Oil. Produk bagus sayang kalau tak di hebah kepada umum. Nak beli atau tidak, lain cerita. Tapi kalau beli dari kami lagi bagus la… alhamdulillah :D.

Sedikit gambar pada hari tersebut.

booth sacha inchi dlynd gold di mara lasak

Haa… ni abang dan kakak ipar saya. Awet muda muda masing… stokis a.k.a tokey saya la ni.. hehe.

booth dlynd gold di mara lasak kdnka

Yang comel tudung merah tu saya la, haha.

minyak sacha inchi dlynd gold

minyak sacha inchi dlynd gold

Tuu diaa…

skincare dlynd gold original

Haa… bersusun skincare Dlynd Gold. Semuanya natural berasaskan Sacha Inchi.

dlynd gold merchandise

Masa buka booth tu ada promosi beli barang Dlynd Gold melebihi RM100 dapat sehelai t-shirt atau topi Dlynd Gold. Kalau beli by post tak dapatlah :D.

Lain kali kalau nampak kami buka booth di mana-mana jemput singgah. Boleh tanya pasal produk sacha inchi, sekadar nak hai hai pun boleh…

 

Boleh juga hubungi saya di nombor: 012-9341458 (Fhatiah)



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *